Beautiful Feet
Pedicure en voetverzorgingssalon

Beautiful Feet: Voeten die gezien mogen worden!

 Algemene informatie

Hygiene, kwaliteit, aandacht en verzorging vind ik erg belangrijk.Vandaar dat ook de standaard pedicurebehandeling bij mij zeer compleet is.
Ook het verzorgende karakter komt tijdens deze behandeling uitgebreid aan bod. Het gaat dus verder dan alleen nagels knippen en eelt verwijderen.
Ik werk met de nattechniek. dat betekent dat uw voeten tijdens de behandeling met een speciale spray worden gekoeld, die tevens desinfecterend werkt. De koeling wordt als zeer prettig ervaren! Ikwerlk volgens de code van de voetverzorger, wat betekent dat ik volgens alle wettelijke- en branche- eisen die worden gesteld aan hygiene, arbeidsomstandigheden en milieu.


Pedicurebehandeling:
Deze bestaat uit:

 • desinfecteren van de voeten
 • indien nodig verdikte nagels (o.a. kalk/schimmelnagels) dunner frezen
 • eventuele ingroeiende nagels behandelen
 • nagels knippen
 • nagelomgeving reinigen en verzorgen
 • nagelomgeving mechanisch afwerken
 • eelt/ likdoorns verwijderen
 • eventuele kloven behandelen
 • eelt/ likdoorns/ kloven mechanisch afwerken
 • incremen met een verzorgende creme die bij uw voettype past
 • kort voetmasker ( om de creme goed te laten intrekken)
 • korte voetmassage.


Gellak by Mixcoco

Met mooi gelakte teennagels voelt iedere vrouw zich zelfverzekerd wanneer zij slippers draagt of in open schoenen loopt.
In mijn pedicurepraktijk maak ik gebruik van gellak van het merk Mixcoco.
Dit is een unieke gellak in prachtige, diepe kleuren, waarmee je wekenlang 4-6 weken plezier hebt van je perfect gelakte teennagels.


Cosmetische voetverzorging:
Deze specialisatie staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. U  krijgt o.a. voetenbad, voetmasker, ontspannende voetmassage, verzorgende  creme. Ik werk met de producten van Laguna Magnetic. Met het dierproefvrije  assortiment van Laguna krijgen uw voeten een ware opknapbeurt!

Hotstone massage voet en onderbeen
Door de combinatie van massage, warme stenen en speciale hotstone olie worden de voeten en onderbenen dieper gemasseerd dan alleen met de handen. Een hotstone massage draagt o.a. bij tot het zelfherstel van uw voeten, stimuleert de organen en bloedsomloop. Uiterard is deze behandeling ook geschikt voor mensen die eens lekker willen genieten van de weldaad van een hotstone massage.
Hotstone massage voet en onderbeen


Ontspannende voetmassage:
Een voetmassage is gezond voor iedereen, goed voor de bloedsomloop, maar ook zeker aan te bevelen voor mensen die gespannen zijn, slaapstoornissen of pijnklachten hebben of gewoon voor diegene die de voeten eens lekker wil laten verwennen.


Nail Art:
Nail Art, de naam zegt het eigenlijk al (letterlijk vertaald: Nagel Kunst), maar is beter te omschrijven als kleine schilderijtjes op uw nagels. Nail Art is in opkomst, u zult dit steeds vaker tegenkomen. Het kan op de voet- en handnagels worden toegepast. Door middel van verschillende technieken is er veel mogelijk, van een simpel streepje tot een waar schilderijtje op uw nagels. Ook zeer fraai is de French look, het spierwitte randje.
Wilt u ook eens iets aparts voor een bruiloft, een diner, uw vakantie etc? Denk dan ook eens aan Nail Art het geeft de "finishing touch"
De Nail Art die wordt toegepast blijft 3 tot 5 weken mooi, afhankelijk van het gebruik en het groeien van de nagels. Voor Nail Art moet er wel een afspraak gemaakt worden.
In verband met hygiene kunt u uw eigen base coat gebruiken of kiezen voor Nail Art inclusief flesje professionele base coat ( basis lak) Deze base coat kunt u daarna natuurlijk zelf gebruiken of bewaren voor een volgende Nail Art behandeling.