Beautiful Feet
Pedicure en voetverzorgingssalon

Gellak by Mixcoco

Met mooi gelakte teennagels voelt iedere vrouw zich zelfverzekerd wanneer zij slippers draagt of in open schoenen loopt. 

In mijn pedicurepraktijk maak ik gebruik van gellak van het merk Mixcoco. 

Dit is een unieke gellak in prachtige, diepe kleuren, waarmee je wekenlang plezier hebt van je perfect gelakte teennagels.
U vindt het tarief voor een Gellak Mixcoco behandeling op de prijslijst                                                                                                                                                                                              
Hoe komt het dat Mixcoco gellak zo lang mooi blijft? 

De gel nagellak van Mixcoco bevat een mix van de meest unieke en nieuwste ingrediënten en een maximaal kleurpigment. Dat resulteert in een mooie dekkende kleur en een perfecte glans zodat je natuurlijke teennagels optimaal beschermt.


Hoe gaat het in zijn werk?

Met Mixcoco gel nagellak wordt er een semi-permanente lak aangebracht op teennagels  en vervolgens uitgehard onder een UV/led-lamp. 

Het resultaat is sterke nagels met een prachtige kleur in hoogglans, die niet beschadigt.
Gellak van Mixcoco blijft vier tot zes weken mooi. 

Doordat teennagels langzamer groeien dan vingernagels is het mogelijk om nog langer te genieten van de gellak dan bij vingernagels. Gellak beschermt bovendien de eigen nagels. Deze kunnen door groeien zonder af te breken. Een mooi moment om gellak van Mixcoco aan te laten brengen is bijvoorbeeld vlak voor de zomervakantie. Zo heeft u de hele zomervakantie geen omkijken naar uw teennagels.


Gellak aan laten brengen in de pedicurepraktijk
Voor het mooiste effect worden voordat de lak wordt aangebracht de teennagels eerst in model gebracht. De nagelriemen worden teruggeduwd. Daarna worden de nagels gedesinfecteerd en ontvet. De nagels worden voorzien van een laagje basecoat, waarna er twee lagen gellak worden aangebracht. Als kers op de taart wordt er een topcoat op de nagels gelakt. Om de verschillende laklagen uit te laten harden worden na iedere laag de tenen onder de UV-/led-lamp gehouden.


Gellak laten verwijderen
Uw teennagels groeien natuurlijk gewoon door, op het moment dat u gellak op uw teennagels heeft. Na ongeveer vier tot zes weken is het dan ook tijd om de gellak te laten verwijderen en eventueel nieuwe lak aan te laten brengen. Het is het verstandigst om de gellak in de salon te laten verwijderen. Dit voorkomt dat de nagels beschadigen of dat er gel restjes achterblijven op de teennagels.