Beautiful Feet
Pedicure en voetverzorgingssalon

Hotstone onderbeen & voetmassage

 

Met diverse massagetechnieken en warme stenen, ontspant het lichaam tot het diepste niveau, daarbij gebruikmakend van de eigenschappen van de minerale stenen. De aloude kunst van "hotstone" massage wordt al eeuwnlang gebruikt ter voorkoming en behandeling van ziekten en aandoeningen. Deze therapeutische voet en onderbeen behandeling is zeer effectief. De weldadige warmte stimuleert de doorbloeding, ontspant de spieren en geeft een totaal gevoel van welzijn.
De behandeling


In een ontspannen zittende houding worden uw onderbenen en voeten gemasseerd met de speciale Hotstone stenen, in combinatie met een natuurlijke en rijke hotstone massageolie. De reflexpunten worden behandeld, waarna de warme stenen tussen uw tenen worden geplaatst en uw voet heerlijk wordt ingepakt in een "hotsock", zodat u nog heerlijk kunt nagenieten van dit gevoelvan warmte, welzijn en ontspanning.
Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van een bijzondere Hotstone massageolie, die gemaakt is van de waardevolle macadamianoot. Met de zoete geuren van de diverse etherische olien zult u tot op het diepste niveau ontspannen. Een weldaad voor lichaam en geest.

Om een optimaal effect te bereiken is de keuze van de juiste olie van essentieel belang. Signora Colina ontwikkelde een drietal 100% natuurlijke massage olien die een persoonlijke touch geven aan de massage. U heeft de keuze uit 3 verschillende ontspanniningsolien.

Kies uw persoonlijke ontspanningsolie:

  • De EXPERIENCE werkt verwarmend en spreekt het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan,
  • De ENJOY werkt vochtafdrijvend en ontspannend.
  • De SPIRIT werkt pijnstillend en ontkrampend op spieren en gewrichten.