Beautiful Feet
Pedicure en voetverzorgingssalon

Cosmetische voetverzorging Beautiful feet Laguna 


 

Wilt u uw voeten laten stralen? Dat kan!!!
Met de verzorgende en ontspannende Laguna behandeling krijgen de voeten een ware opknapbeurt, waardoor ze er weer jeugdig uitzien. Het dierproefvrije assortiment van Laguna werd ontwikkeld met behulp van cosmetische specialisten. Dat resulteert in produkten die doen wat ze beloven. Het percentage van de werkende stoffen (sinaasappelolie, eucalyptus, Aloë Vera, zeemineralen etc.) is bijzonder hoog, waardoor de cosmetische effecten daadwerkelijk aantoonbaar zijn.
Er zijn 2 cosmetische behandelingen: Beautiful Feet Comfort en Beautiful Feet Laguna de Luxe


Beautiful Feet Laguna Comfort
Deze volledige behandeling is een weldaad voor uw voeten. Na het reinigen van de voeten worden de dode huidcellen verwijderd met een scrub, die grondig reinigt en de doorbloeding stimuleert, het geeft een zijdezacht resultaat. Vervolgens krijgt u een reinigend en ontspannend voetenbad met Pacific Pebbles bruisballen. Het zacht en regelmatig bruisende water reinigt de huid en de nagels met zorg. Uw voeten worden nu met een massagecrème, op basis van jojoba-olie gemasseerd (15 min). De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor de werkstoffen goed worden opgenomen. De huid is nu klaar voor het kalmerend en ontspannend voetmasker dat de huid voedt en versterkt. De zeemineralen en klei stimuleren de doorbloeding en de sinaasappelolie verfrist. Afvalstoffen uit de huid worden opgenomen in  het masker. Ter afsluiting worden uw onderbenen en voeten ingesmeerd met een voetcrème naar keuze. Cool & Calm is een verkoelende gel, Smooth & Supple is een vochtinbrengende crème voor droge voeten of Desert Dry dit is een deodoriserende crème voor transpirerende voeten. Een optie is bovendien dat de nagels worden gelakt in een kleur naar keuze, vraag naar de mogelijkheden!


Beautiful Feet Laguna de Luxe
Deze zeer complete behandeling is erg ontspannend en een pure Wellness voor uw voeten. Na het reinigen van de voeten worden uw nagels geknipt en de nagelriemen worden verzorgd. Daarna worden de dode huidcellen verwijderd met een scrub,die grondig reinigt en de doorbloeding stimuleert, het geeft een zijdezacht resultaat. Vervolgens krijgt u een reinigend en ontspannend voetenbad met Pacific Pebbles bruisballen. Het zacht en regelmatig bruisende water reinigt de huid en de nagels met zorg. Uw voeten worden nu met een massagecrème, op basis van jojoba-olie gemasseerd (15 min). De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd waardoor de werkstoffen goed worden opgenomen. De huid is nu klaar voor het kalmerend en ontspannend voetmasker dat de huid voedt en versterkt. De zeemineralen en klei stimuleren de doorbloeding en de sinaasappelolie verfrist. Afvalstoffen uit de huid worden opgenomen in het masker. Ter afsluiting worden uw onderbenen en voeten ingesmeerd met een voetcrème naar keuze. Cool & Calm is een verkoelende gel, Smooth & Supple is een vochtinbrengende crème voor droge voeten, of Desert Dry dit is een deodoriserende crème voor transpirerende voeten. De nagels worden gelakt in een kleur naar keuze. In verband met de hygiene kunt u uw eigen base coat (basis lak) gebruiken of kiezen voor een Beautiful Feet Laguna de luxe behandeling inclusief flesje professionele base coat. Deze base coat kunt u daarna natuurlijk zelf gebruiken of u kunt deze bewaren voor een volgende behandeling.